Elérhetőségek

Tóth Lívia - egyéni vállalkozó
Adószám: 67607549-1-30
Bankszámlaszám: OTP Bank 11773391-00947109-00000000
IBAN: HU81117733910094710900000000
SWIFT: OTPVHUHB
Levelezési cím: 3300, Eger, Cecey Éva u. 51.
Telefonszám: +36-20-416-8840

Ékszerek gyártása

A megrendelt ékszert a befizetett/elutalt összeg beérkezése után készítem.
Maximum 1 - 1,5 hét múlva érkezik a megrendelt termék a vásárlóhoz.
Amennyiben eltérés van, e-mailben értesítést küldünk a megrendelőnek.

Szállítás

A megrendelt ékszert díszdobozban küldjük MPL postai küldeményként a megrendelőnek. Ennek költsége 990 Ft, melyet a megadott számlaszámra a megrendelt termék árával együtt a vevőnek kell elutalnia.

Fizetés

A webshopban megjelenített árak bruttó árak.

A fizetésre két lehetőséged van a fent megadott bani adatok alapján:
• Banki átutalás
• Készpénzes befizetés az OTP Banknál

Mindkét esetben a közlemény rovatba tüntesd fel a nevedet az azonosítás végett.

Elállás joga

Megrendelésed során élhetsz a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási joggal.

Internetes vásárlások esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatod elküldésével jelezheted. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai ajánlott értesítő cédula, illetve a személyes átvételre egyeztetett időpont. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár, a szállítási költség nélkül) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyártási hibás, akkor fordulj hozzánk minőségi kifogásoddal.

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket ide kattintva tekintheted meg.

Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

Mivel a termékek egyedi, kézzel készült ékszerek, így azonos tervezésű ékszereknél minimális eltérés (méret illetve formabeli)előfordulhat, két tökéletesen egyforma darab nem készül a Livuska ékszerekből. Ezért erre vonatkozó reklamációt elfogadni nem áll módunkban.

Lehetőség van egyedi ékszerek megrendelésére is, amire az elállás joga nem vonatkozik, hiszen kifejezetten a vevő egyedi elképzelése alapján készül az ékszer. Ezen ékszereket egyedi, előre egyeztetett áron tudja a vásárló megrendelni.